fbpx

Zijden bloemen boeketten

Hou jij ook zo van een mooi boeket bloemen in huis? Een boeket bloemen op tafel of op de kast fleurt meteen de ruimte op. Hou je niet zo van kleur op de wand? Gebruik dan kleur in je bloemen! Waar je van echte bloemen misschien een week plezier hebt, blijven zijdenbloemen voor altijd! Het is misschien éénmalig een kleine investering, maar dan kun je er ook levenslang van genieten. 


Ik hoor je denken: maar ik wil niet heel het jaar dezelfde bos bloemen op tafel hebben staan!? Dat hoeft ook niet. Door voor een goed neutraal basis boeket te kiezen, kun je elke keer variëren met kleur! 


Ik stel graag jouw zijden bloemen boeket samen. Een boeket helemaal naar jouw wensen en jouw budget!

zijden bloemen boeketten helmond
zijden bloemen en boeketten Helmond

Ik heb al een aantal zijden bloemen boeketten samengesteld. Deze vind je onderaan deze pagina terug. Heb je interesse in zo’n boeket neem dan even contact met mij op. Indien je in de regio Helmond woont kun je het boeket afhalen, anders verzend ik ze met de pakketpost.

 

Zit er niet tussen wat jij graag zou willen? Geen probleem! Ik maak een boeket voor jou op maat. Neem ook in dat geval even contact met mij op. Je mag dan doorgeven in welke kleur en stijl het boeket mag worden en wat je budget is. Ik ga dan voor je aan de slag! Als ik het boeket af heb stuur ik je foto’s en een video, zodat je het boeket kunt beoordelen. Indien akkoord stuur ik het persoonlijk op maat gemaakte zijden bloemen boeket naar je toe via de pakketpost.Hoe gaat dat in zijn werk?

zijden bloemen boeketten helmond

“Met een mooi boeket bloemen haal je gezelligheid in huis.

Ook zorgt het voor een positieve energie, je wordt er vrolijk van!”

Boeket 1:

 

 

Mooi vol zijden bloemen boeket in pastel kleurtjes. De kleuren zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Als basis drie grijsgroene eucalyptus takken aangevuld met oranje, bruin en wittinten. Met als finishing touch een vleugje roze! Wil je een keer een andere kleur? Dan haal je de oranje tinten eruit en voeg je een andere kleur toe.

Het boeket is zo’n 70 á 80 cm hoog en is exclusief vaas. 

 

 

€149,- incl. verzendkosten.

 

Boeket 2:

 

 

Mooi trendy zijden bloemen boeket. Als basis bestaat dit boeket uit een grijs groene eucalyptus tak, aangevuld met paarse en blauwe bloemen. Met als finishing touch een trendy goudaccent. 

het boeket is zo’n 60 á 65 cm hoog en is exclusief vaas.

 

€89,- incl. verzendkosten.

Boeket 3:


Mooi zomers zijden bloemen boeket. Dit boeket bestaat uit diverse zomerse kleuren. Haal met dit boeket de zomer in huis!


het boeket is zo’n 65 á 70 cm hoog en is exclusief vaas.


€99,- incl. verzendkosten.