fbpx

Adviesgesprek aan huis

Wil je graag meer sfeer en warmte in je interieur? Ben je op zoek naar praktische oplossingen voor bijvoorbeeld het opbergen van speelgoed? Of wil je gewoon een compleet nieuwe look voor je interieur? Ik kan je daarbij helpen!

Bij dit interieuradvies kom ik bij je aan huis.

Woon jij in de regio Helmond en ben je op zoek naar interieuradvies? Met dit interieuradvies kom ik bij jou thuis langs. In 2,5 á 3 uur uur ga ik je helpen met al je “interieurproblemen”. Van een kleuradvies voor je interieur, nieuwe meubels en/of gordijnen, tot aan het maken van een nieuwe praktische indeling. Ook verschuiven we samen meubels als daar behoefte aan is. Ik neem al mijn kleur- en materiaalstalen mee, zodat we ter plekke een moodboard samen kunnen stellen. We behandelen alle aspecten waar jij behoefte aan hebt.

 

Met dit interieuradvies geef ik jou de juiste handvaten waar jij vervolgens zelf mee aan de slag kunt gaan.

 

interieuradvies aan huis
interieurstylist kleuradvies

Wat kun je verwachten bij een adviesgesprek aan huis:

– Een (digitaal) intakegesprek waardoor ik je stijl en “problemen” in kaart kan brengen. Ik vraag je om foto’s en/of een video te sturen van de betreffende ruimte(s) en een plattegrond. Zo kan ik mij voorbereiden en kan ik de tijd op locatie maximaal benutten.

– Ik kom vervolgens op de afgesproken dag gedurende 2,5 á 3 uur op locatie. Je kunt dan alle vragen stellen die je hebt. We kijken samen naar kleuren, materialen en/of indeling. Ik help je met een maken van bepaalde keuzes en hier en daar schuiven we samen met meubels als dat nodig is.

–  Je maakt notities voor jezelf. Bij dit advies zit geen uitgewerkt interieurplan. 

 

Tarief voor dit advies: 

€295,- 

*  Inclusief reiskosten binnen een straal van 15 km vanaf Helmond en exclusief eventueel bijkomende parkeerkosten. Buiten 15 km vanaf Helmond wordt er €0,30 p/km in rekening gebracht.

** Indien de reistijd meer dan een half uur bedraagt (enkele reis) ben ik genoodzaakt om hiervoor een reistijdvergoeding in rekening te brengen.

*** Na de afgesproken 3 uur wordt er voor elk uur extra €70,- in rekening gebracht.

 

“Al met een kleine verandering kun je een verschil maken."