fbpx

Welk interieuradvies past bij mij?

Om daar antwoord op te kunnen geven start ik graag met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan digitaal, telefonisch of op locatie. Tijdens dat gesprek wil ik van je weten waar je tegen aan loopt, wat jouw “interieurprobleem” is. Ook leer ik je in dat gesprek graag wat beter kennen, zodat ik weet waar jij persoonlijk behoefte aan hebt. 

Heb je er na dit gesprek een goed gevoel bij? Dan ga ik voor je aan de slag!

moodboard sfeerimpressie online interieuradvies

Online interieuradvies

Wil je op een snelle en gemakkelijke manier interieuradvies of woon je niet in de omgeving van Helmond? Dan is het online interieuradvies wellicht iets voor jou.

 

Met contactmomenten die jou het beste uitkomen via whatsapp of mail. Verzamel vooraf zoveel mogelijk foto’s & inspiratiemateriaal. Aan de hand daarvan werk ik een digitaal interieuradvies voor je uit. 

 

Ik streef ernaar om binnen 3 weken het advies op de mail te zetten.

 

kleuradvies

Adviesgesprek aan huis

Ben je op zoek naar interieuradvies in de regio Helmond? Bij een interieuradvies aan huis kom ik gedurende 2,5 á 3 uur bij je op locatie. We bespreken mogelijke oplossingen voor je interieurproblemen. Ik neem materiaal- en kleurstalen mee zodat we direct een moodboard samen kunnen stellen. Zo krijg je meteen een eerste indruk van het sfeertje. Je schrijft zelf mee. Ook verschuiven we samen meubels als daar behoefte aan is. 

Zo geef ik jou de handvaten waarmee je zelf aan de slag kan.  

 

interieurplan op maat

Interieuradvies op maat

Heb je behoefte aan meer interieuradvies dan twee uurtjes samen sparren? Dan is een interieuradvies op maat wellicht iets voor jou. 

 

Elk persoon is uniek, zo is ook elk interieuradvies uniek. Omdat een nieuw interieur en de wensen hierbij verschillend zijn maak ik altijd een persoonlijke offerte op basis van ons eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek.

 

interieuradvies helmond

“Ik kijk samen met jou naar je woonwensen. Wat vind jij belangrijk in jouw interieur? Met die uitgangspunten creëer ik een harmonieus geheel. Een interieur waarin jij je thuis voelt.”

Neem vrijblijvend contact met mij op: