fbpx

Styling aan huis

De verbouwing of verhuizing is achter de rug. Alle wanden zijn geverfd en de meubels staan op zijn plek. Maar toch klopt er iets nog niet?

Met het stylen van je huis zorg je ervoor dat het totaalplaatje klopt.

De styling van je huis is een belangrijk onderdeel wat vaak uitgesteld of vergeten wordt. 

 

Daarom kom ik je interieur helemaal naar wens (af)stylen. We bekijken samen wat jij nog mist in je interieur. Denk daarbij aan verlichting, klein meubelen planten en/of woonaccessoires

Ik ga aan de hand van jouw wensen en budget op inkoop. Zo hoef je zelf niet uren door diverse woonwinkels te slenteren. Om vervolgens thuis te komen met een item wat net de verkeerde kleur heeft of toch niet in de stijl van je interieur past. 


Op de afgesproken dag kom ik bij je langs om alle nieuwe items een mooi plekje te geven. Ik ga ervoor zorgen dat het plaatje klopt!


En wist je dat wij, interieurstylisten, vaak leuke kortingen kunnen geven op woonaccessoires en/of meubels?! Dit  is mogelijk omdat we samenwerken met diverse leveranciers.

interieurstylist helmond styling interieuradvies
interieurstyling interieurstylist helmond

Wat kun je verwachten bij een styling aan huis:

– Een kennismakingsgesprek bij je thuis. Samen bespreken we wat je wensen zijn en stellen we een budget op. Ik bekijk de ruimte(s) en zal (indien nodig) ook wat maten opmeten. 

– Vervolgens stuur ik een voorstel, waarop jij feedback kunt geven. Zo weet ik wat ik in kan kopen.

Inkoop van klein meubelen, accessoires en/of planten aan de hand van jouw budget, zodat je zelf niet op pad hoeft.

– De (af)styling bij je thuis. (+/- 2 uur)

Tarief voor dit advies: €325,- 

*  Inclusief reiskosten binnen een straal van 15 km vanaf Helmond en exclusief eventueel bijkomende parkeerkosten. Buiten 15 km vanaf Helmond wordt er €0,30 p/km in rekening gebracht.

** Indien de reistijd meer dan een half uur bedraagt (enkele reis) ben ik genoodzaakt om hiervoor een reistijdvergoeding in rekening te brengen.

*** Tarief is excl. het budget voor de inkoop van nieuwe accessoires en/of klein meubelen.

"Home is not a place, it's a feeling."