fbpx

Over mij

interieurstylist helmond interieuradvies kleuradvies

Het gezicht achter Restyle by Mariël

Dat ben ik, Mariël van den Bosch. Ik ben interieurstylist en woonachtig in Helmond. Ondertussen ben ik gelukkig getrouwd en ben ik tevens moeder van 2 stoere jongens van 6 en 9. Tot slot maakt hond Max ons gezin compleet. Al met al lekker druk dus hier in huize van den Bosch. Maar hoe fijn is het dan om thuis te komen in een interieur waar je helemaal tot rust kunt komen en wat de juiste sfeer heeft. Vooral nu de kinderen wat ouder beginnen te worden, merk ik dat ik het fijn vind om het interieur niet meer om de kinderen te laten draaien. Die krijgen een eigen plekje op hun kamer. Het is nu tijd dat het interieur op mijn behoefte aansluit.

 

Mijn passie voor interieurstyling begon al vroeg. Als klein meisje vond ik het al heerlijk om mijn kamer regelmatig te veranderen. Het bed had alle mogelijke plekken in mijn slaapkamer wel gezien. 

Na de middelbare school ben ik dan ook de opleiding voor interieurstylist gaan volgen. 

Het ontwerpen en meedenken om voor jullie een praktisch, maar toch sfeervol interieur te creëren is mijn missie!

Ik ben al vele jaren werkzaam in de interieurbranche en heb al veel klanten mogen adviseren in een mooie woonwinkel. 

Maar omdat ik er graag meer voor mijn kinderen wil zijn en mijn eigen tijd wil indelen, heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Zo is Restyle by Mariël ontstaan. Zo kan ik mijn passie goed combineren met mijn gezinsleven.

interieurstylist helmond interieuradvies kleuradvies