fbpx

Interieuradvies op maat

Elk persoon is uniek, zo is ook elk interieurontwerp uniek. 

Omdat een nieuw interieur en de wensen hierbij verschillend zijn maak ik altijd een persoonlijke offerte op basis van ons eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Help ik zie door de bomen het bos niet meer! Of ander gezegd; je ziet door alle keuzes, het totaalplaatje niet.

Waar andere helemaal gestrest worden van al die verschillende keuzes, is dat voor mij juist het leukste om te doen. Op zoek gaan naar de perfecte combinatie tussen kleuren en materialen. En dan zo uitgewerkt in een advies, zodat het voor jou overzichtelijk is. Met dat advies kun jij direct zelf aan de slag of je laat het uitvoeren door de professional.

interieurplan op maat, helmond

Werkwijze:

interieurontwerp interieurstylist helmond

Vrijblijvend gesprek

offerte interieurplan interieurstylist helmond

Passende offerte 

interieurontwerp interieurstylist helmond

Ontwerpfase

interieurontwerp interieurstylist interieuradvies helmond

Presentatie plan

uitvoering interieurontwerp interieurstylist helmond interieuradvies

Uitvoering

Jouw persoonlijkheid, jouw interieurontwerp!

Ben je toe aan een nieuw interieur maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je graag een oplossing voor je “interieurprobleem”? Ben je op zoek naar iemand die je helpt bij het maken van al die keuzes die komen kijken bij een nieuw interieur? Kortom jij bent op zoek naar een interieurstylist in de omgeving van Helmond?

Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprekTijdens dat gesprek wil ik van je weten waar je tegen aanloopt. Wat je wensen zijn en wat je graag anders zou willen zien. Aan de hand daarvan maak ik een offerte op maat. Een offerte op basis van jouw wensen.

 

Is de klik er en ga je akkoord met de offerte? Dan ga ik voor je aan de slag! In de ontwerpfase werk ik alles voor je uit in een uitgebreid plan. Heb je tussentijds vragen of behoefte aan overleg? Geen probleem! 

Als het plan af is kom ik bij je langs om het plan te presenteren. Ik bespreek uitgebreid het plan met je, ik leg uit waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt. 

De laatste fase is de uitvoeringsfase. Het plan wordt in uitvoering gebracht door jezelf of door derden. Met een afstyling wordt het plaatje pas echt compleet!

*  Voor het vrijblijvend kennismakingsgesprek: inclusief reiskosten binnen een straal van 15 km vanaf Helmond. Buiten 15 km vanaf Helmond wordt er €0,30 p/km in rekening gebracht. 

** Overige reiskosten en eventuele parkeerkosten worden in de offerte opgenomen.

“A good home must be made, not bought.