fbpx

Project Helmond

Dit interieuradvies heb ik uitgewerkt voor een jong stelletje die voor het eerst is gaan samenwonen in een nieuwbouwwoning. Ze woonden daar al zo’n 2 jaar, maar ze miste gezelligheid en warmte in de woning. Eén wens was onder andere dat ik in het ontwerp rekening moest houden met hun toekomstplannen. 

Hieronder zie een kleine greep uit het interieuradvies. 

moodboard interieuradvies helmond

Bij ieder interieurontwerp start ik met een moodboard. Met dat moodboard krijg je een duidelijk beeld van de sfeer en de stijl van het ontwerp. 

kleuradvies interieuradvies interieurontwerp helmond

Daarna ga ik aan de slag met het kleuradvies. Welke kleuren vormen de basis en welke kleuren komen terug in accenten? Dat werk ik uit in het kleuradvies.

plattegrond indelingsadvies interieuradvies helmond interieurontwerp

Bij een interieuradvies op maat stel ik samen met de opdrachtgever het “pakket” samen. Wat heb jij aan advies nodig om vervolgens zelf met dat advies aan de slag te kunnen? Bij dit advies heb ik twee opties gegeven voor de indeling. Dit is er één van. 

Hier zie je één pagina van het shopadvies van de meubels. Indien gewenst maak ik shoplijsten van meubels en/of accessoires. Waarbij ik vermeld bij welke winkel je het kunt kopen en welke stoffen binnen het interieurontwerp passen.

sfeerimpressie interieuradvies interieurontwerp helmond

Eén van de vele sfeerimpressies uit het interieurontwerp om het plan visueel te maken. Deze opdrachtgever vond deze impressies voldoende om een goed beeld te krijgen van het ontwerp. 

sample box materiaalstalen interieuradvies helmond

Alle kleuren en materialen die in het interieurontwerp gebruikt zijn. Deze kleur- en materiaalstalen bundel ik samen in een sample-box en deze ontvang je na de eindpresentatie.