fbpx

Over mij

interieurstylist helmond interieuradvies kleuradvies

Het gezicht achter Restyle by Mariël

Dat ben ik, Mariël van den Bosch. Ik ben interieurstylist en woonachtig in Helmond. Ondertussen ben ik gelukkig getrouwd en ben ik tevens moeder van 2 stoere jongens van 6 en 9. Tot slot maakt hond Max ons gezin compleet. Al met al lekker druk dus hier in huize van den Bosch. Maar hoe fijn is het dan om thuis te komen in een interieur waar je helemaal tot rust kunt komen en wat de juiste sfeer heeft. Vooral nu de kinderen wat ouder beginnen te worden, merk ik dat ik het fijn vind om het interieur niet meer om de kinderen te laten draaien. Die krijgen een eigen plekje op hun kamer. Het is nu tijd dat het interieur op mijn behoefte aansluit.

 

Mijn passie voor interieurstyling begon al vroeg. Als klein meisje vond ik het al heerlijk om mijn kamer regelmatig te veranderen. Het bed had alle mogelijke plekken in mijn slaapkamer wel gezien. 

Na de middelbare school ben ik dan ook de opleiding voor interieurstylist gaan volgen. 

Het ontwerpen en meedenken om voor jullie een praktisch, maar toch sfeervol interieur te creëren is mijn missie!

Ik ben al vele jaren werkzaam in de interieurbranche en heb al veel klanten mogen adviseren in een mooie woonwinkel. Ik ben na mijn opleiding begonnen bij Intratuin in Nuenen. Daar heb ik een lange tijd met veel plezier gewerkt op de interieurafdeling. Helaas was dat elke zaterdag en vele zondagen werken en met een jong gezin was dat niet meer te combineren. Er kwam een functie vrij bij de woonwinkel Landelijk at Home in Oirschot, een super mooie winkel in de landelijk/sobere woonstijl. Ik ging met plezier naar mijn werk. Na twee jaar kwam mijn vader naar mij toe met de vraag of ik interesse had om in het familiebedrijf mee te komen helpen. Dat leek mij een mooie uitdaging en ze hadden helpende handjes nodig. Al snel kwam ik erachter dat ik niet gelukkig werd in deze branche. Ik kreeg geen nieuwe energie van het werk, het koste echter veel energie. Dat was een teken dat het anders moest! Op een dag zei mijn man tegen mij: waarom begin je niet voor jezelf? Ik vond het super eng om deze stap te zetten, maar ik heb het gedaan en ik ben er super trots op. Nu kan ik mijn eigen tijd indelen en ben ik er voor de kindjes als ze uit school komen. Zo kan ik mijn passie goed combineren met mijn gezinsleven.

interieurstylist helmond interieuradvies kleuradvies