fbpx

Online interieuradvies winnaar give-away

Dit interieuradvies heb ik uitgewerkt voor de winnaar van een giveaway. Zij wilde graag advies voor hun nieuwbouwwoning, waar ze destijds bijna de sleutel van kregen.

Ze had het pakket compleet gewonnen. Dit pakket bevat een moodboard met een sfeerimpressie, een kleuradvies en deze ook uitgewerkt op een plattegrond, een indelingsadvies uitgewerkt op een plattegrond en 3D visualisaties. Hieronder zie je een aantal pagina’s uit het digitale bestand wat zij toegezonden heeft gekregen.

moodboard sfeerimpressie materialen kleuren online interieuradvies

Dit was het moodboard met de daarbij behorende sfeer. Uitganspunt was japandi, maar dan net even wat donkerder in combinatie met bohemian en hotelchique. Je krijgt een goed beeld van de kleuren, materialen en sfeer. Dit moodboard is de leidraad van het ontwerp en hiermee kun je in de toekomst alle keuzes op baseren.  

kleuradvies online interieuradvies materiaaladvies

Dit is het kleuradvies wat ik daarbij heb uitgewerkt. Ze hadden zelf de bank en de keuken al uitgekozen in een bepaalde kleur, deze heb ik verwerkt in het kleuradvies.

behang kleurenplan online interieuradvies

Bij het kleuradvies had ik ook voor behang gekozen. Behang geeft meteen meer sfeer en gelaagdheid aan een interieur. Ik zelf ben persoonlijk een voorstander van het gebruik van behang.

Het kleuradvies werk ik ook altijd uit op een plattegrond. Ik geef aan waar welke kleur of behang komt. Zo hoef je daar zelf niet over na te denken.

indelingsadvies indeling plattegrond online interieuradvies

Bij een indelingsadvies geef ik, als dat mogelijk is, twee opties. Zo kun je zelf kiezen wat je voorkeur heeft. Hier laat ik 1 optie zien die ik uitgewerkt heb in het interieurplan. 

visualisatie online interieuradvies 3D tekening impressie

Bij elke indeling die ik heb gemaakt, maak ik ook een 3D-visualisatie van het belangrijkste zichtpunt. Zo krijg je een goed beeld van hoe het eruit kan komen te zien.