fbpx

Project eigen woning

Dit is onze eigen woning, waar wij nu zo’n 2,5 jaar wonen. We hebben alleen de muren laten stucen en de vloer opnieuw laten oliën. Verder hebben wij niets verbouwd. De gang en het toilet staan nog op de planning dit jaar. In de toekomst zou ik graag nog een nieuwe keuken willen en misschien de open haard laten verwijderen. Maar soms heb je bij een ontwerp te maken met vaste uitgangspunten die moeten blijven, waar je de rest omheen ontwerpt. Zo ook in ons geval. 

interieuradvies helmond interieurontwerp interieurstylist

Hier heb ik gebruik gemaakt van het behang Facet van Arte walls. Dit behang heeft een chique en luxe uitstraling. 

interieuradvies helmond interieurontwerp interieurstylist

In mijn eigen woning heb ik een combinatie van nieuwe en “oude” meubels gemaakt. De nieuwe eettafel met daarachter het dressoir wat gemaakt is van oude houten deuren. 

interieuradvies helmond interieurontwerp interieurstylist

Door het gebruik van verschillende materialen wordt het interieur “spannender”. De eettafel is van hout en daarom heb ik voor een natuursteen salontafel gekozen. 

Deze antieke kast is een erfstuk van mijn man. De kast is van zijn opa geweest. Door de juiste styling kun je zo’n erfstuk heel goed bij de rest van het interieur betrekken.

interieuradvies helmond keuken

De landelijke blauwe keuken is dus zo’n vast uitgangspunt. Daar is nu geen budget voor, dat zijn toekomstplannen. Maar door het behang boven de lambrisering past het toch beter bij mijn stijl. 

interieuradvies helmond keuken

De overige muren hebben dezelfde kleur als de woonkamer en de speelkamer. Zo zorg je ervoor dat alle ruimtes toch met elkaar in verbinding blijven en dat je de rust bewaart.