fbpx

Bereik meer resultaat met de juiste styling van je huis.

Na  een verbouwing of verhuizing wordt het stylen van een huis vaak vergeten of er is simpelweg geen budget meer voor. 

Maar wist je dat je door de juiste styling een interieur helemaal af maakt? Je zorgt er met deze laatste stap voor dat het totaalplaatje helemaal klopt. Ook kan verkoopstyling ervoor zorgen dat jouw huis sneller en beter verkocht wordt!

interieurstylist helmond styling interieuradvies

Styling aan huis

Vind je het lastig om je interieur harmonieus en in balans te brengen? De basis van je interieur staat, maar toch mis je nog iets? Heb je zelf mooie woonaccessoires, maar kom je er niet uit hoe ze het beste tot zijn recht komen? Ik ga voor je aan de slag!


We bespreken eerst samen waar jij tegen aanloopt in je interieur. Aan de hand daarvan stel ik een plan samen. Misschien moet er extra verlichting komen, ontbreken er planten en/of woonaccessoires. 

We plannen samen een dag in waarop ik ga zorgen dat het plaatje weer klopt.


Verkoopstyling

Door je huis goed te presenteren zal je woning eerder en beter verkocht worden. Het kopen van een woning is namelijk voor een groot deel een gevoelskwestie


Je wil graag een goede eerste indruk afgeven en zorgen dat je potentiële koper een goed gevoel bij de woning krijgt. 


Door de juiste styling bereik je dat doel!


styling interieurstyling interieurstylist Helmond

“Ik ga ervoor zorgen dat jouw interieur weer in balans wordt gebracht. Jouw interieur moet jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Het is belangrijk dat je er tot rust kunt komen.”

Neem vrijblijvend contact met mij op: